Silvia Radu va fi astăzi în fruntea unei „Mari curățenii de primăvară” în Chișinău

  • 31 Martie 2018 07:32
Silvia Radu va fi astăzi în fruntea unei „Mari curățenii de primăvară” în Chișinău

În Chișinău se va desfășura astăzi, 31 martie, o acțiune intitulată „Marea curățenie de primăvară”. Autoritățile municipale își propun să realizeze curățarea tuturor cartierelor locative, spațiilor verzi, străzilor și parcurilor, potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău.

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, alături de voluntari și angajați ai unor subdiviziuni și întreprinderi municipale va participa la acțiunea de salubrizare din Parcul „Valea Trandafirilor", cu începere de la ora 9.00, anunță sursa citată. 

În acest context, Primăria Capitalei face apel către toți locuitorii și gestionarii fondului locativ, agenții economici, conducătorii instituțiilor publice și ai instituțiilor de învățământ să se alăture acestei inițiative, să curețe spațiul din jurul blocurilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea sau să se formeze în grupuri de voluntariat și să participe alături de autoritățile municipale la acțiunile de curățare din parcuri și zonele verzi ale orașului.

Primăria municipiului Chișinău promite va pune la dispoziție utilaje de colectare a deșeurilor pentru toți cei care doresc să se alăture campaniei de curățenie. 

Grupurile de inițiativă sunt rugate să-și anunțe participarea și să solicite transport pentru evacuarea gunoiului prin e-mail, la adresa: [email protected], sau apelând responsabilii din cadrul preturilor de sector, conform listei publicate pe site-ul instituției.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău