Sibiu: Artiști din Republica Moldova și Germania - la Festivalul Internațional de Artă Stradală

  • 29 Iunie 2021 09:29
Sibiu: Artiști din Republica Moldova și Germania - la Festivalul Internațional de Artă Stradală

Artiști din Republica Moldova și Germania vor picta la Sibiu, începând cu 19 iulie, la cea de a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Artă Stradală (SISAF), un eveniment unic în județ, scrie AGERPRES.

"În urma selecției de proiecte desfășurate în lunile mai și iunie, juriul festivalului a selectat pentru această ediție 11 artiști și grupuri din România, Germania și Republica Moldova, pe baza unor criterii de compoziție, originalitate, stil și adaptare la temă. Printre cei aleși se numără artiști care ne-au lăsat moștenire și alte lucrări la edițiile trecute - ATOMA (Andreea Toma), Cristian Scutaru, Harcea Pacea, Ortaku sau Popescu, dar și unii pe care îi vom vedea în premieră pe schele - Adrian Luță, BTA / Potapov Dmitri din Moldova, Delia Cîrstea, Nasca One din Germania, unu unu unu invers unu și V Light Crew", precizează organizatorii într-un comunicat.

 

Potrivit sursei citate, timp de o săptămână se vor realiza o serie de picturi murale cu tema "Re:Think" pe zidurile gri din diferite cartiere ale Sibiului.

Galeria de Street Art în aer liber din Sibiu însumează 96 de picturi murale și peste 9.700 metri pătrați de culoare.

Organizatorii susțin că SISAF "este cel mai amplu demers de acest gen din țară și unul dintre cele mai vizibile proiecte de revitalizare urbană din România, vizibile la nivel internațional".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău