Și PLDM s-a lansat în campania electorală pentru alegerile din 20 octombrie

  • 21 Septembrie 19:31
Și PLDM s-a lansat în campania electorală pentru alegerile din 20 octombrie

Candidații Partidului Liberal Democrat s-au lansat sâmbătă, 21 septembrie, în campania electorală pentru alegerile generale locale din 20 octombrie. Conducerea formațiunii menționează că anume candidații săi posedă soluții pentru problemele din fiecare localitate, aceștia fiind școliți în administrația publică locală și testați la capitolul integritate morală, transmite IPN.

Președintele PLDM, Tudor Deliu, a declarat că formațiunea are o echipă puternică, cu ambiția de a câștiga. Candidații liberal-democrați sunt oameni asumați. PLDM a demonstrat prin exemple concrete cum pot fi administrate localități, formațiunea are aleși locali care au rezistat și nu au cedat șantajului și presiunii exercitate de guvernarea precedentă, dar și de actuala.

„Avem în față încă un examen, pe care îl vom susține cu brio. Cred că PLDM va avea un cuvânt greu de spus atât în administrarea publică locală, cât și în cea centrală”, a menționat Tudor Deliu. „Toți vorbesc de standarde europene, dar nimic nu ne împiedcică să implementăm acolo unde activăm – în primării, în localități”, a mai spus Tudor Deliu.

Candidatul la funcția de primar al capitalei, Alexandru Fetescu, a declarat că PLDM este determinat să facă „o altfel de politică”, „o politică inspirată din necesitățile cotidiene ale fiecărui cetățean și din determinarea de a reuși”.

Potrivit lui Fetescu, indiferent de originea etnică, socială, indiferent de limba vorbită, toți sunt cetățenii acestei țări, care împreună trebeuie să decidă viitorul pentru o viață mai bună.

Candidatul la funcția de primar în orașul Leova, vicepreședintele PLDM Alexandru Bujoreanu, a menționat că PLDM, care „a fost creat ca răspuns la dorința cetățenilor de a se elibera de sub jugul unui regim totalitar, revine în slujba cetățeanului”. Și candidații liberal-democrați vor lupta nu doar pentru viitorul satelor și orașelor, dar și pentru viitorul întregii țări, viitorul copiilor, afirmă Bujoreanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chişinău
13 °C
cer senin
Umiditate:82 %
Vint:3,6 m/s
Sun
16 °C
Mon
17 °C
Tue
17 °C
Wed
17 °C
Thu
16 °C

Curs oficial BNM 20 Octombrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.3507 -0.0000
USD 17.4143 -0.0000
RON 4.0695 -0.0000
UAH 0.7026 -0.0000
RUB 0.2721 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău