Sheriff Tiraspol va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

  • 27 Iulie 2022 08:14
Sheriff Tiraspol va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa din Slovenia, NK Maribor, cu scorul general 1-0 și s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Formația tiraspoleană și-a asigurat cel puțin participarea în grupele Europa Conference League, se menționează într-un comunicat de presă al Federației Moldovenești de Fotbal, citat de IPN.

Membrul echipei din Moldova Yansane Momo a marcat unicul gol în minutul 88. Cartonașe galbene au primit trei fotbaliști din echipa din Slovenia și un fotbalist din Moldova.

Campioana Moldovei va juca, în runda a treia, cu Viktoria Plzeň din Cehia. Partida tur va avea loc la stadionul Zimbru, pe 2/3 august, iar returul este programat pentru 9 august, în deplasare.

Anterior, Comitetul Executiv al Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal a anunțat că orașul Tiraspol nu va putea găzdui meciurile din competițiile UEFA din cauza escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă. La sfârșitul lunii iunie, s-a constatat că arena din capitală respectă toate reglementările UEFA aplicabile pentru meciurile de acasă ale tiraspolenilor în competițiile intercluburi UEFA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău