Sheriff Tiraspol joacă astăzi returul cu Qarabag

  • 01 August 2017 15:02
Sheriff Tiraspol joacă astăzi returul cu Qarabag

Meci foarte important pentru Sheriff Tiraspol. Campioana Republicii Moldova va juca în această seară manșa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor contra formației azere Qarabag. La Baku a fost înregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Dacă va reuși să o elimine pe Qarabag, Sheriff va ajunge în play-offul Ligii Campionilor și își va asigura, cel puțin, participarea în grupele Ligii Europa. În cazul unei înfrângeri, echipa tiraspoleană va merge în play-offul Ligii Europa, unde ar putea întâlni un adversar tare.

„Trebuie să fim atenți și să jucăm cel puțin la fel de bine precum la Baku. Trebuie să obținem un rezultat pozitiv, mai ales că avem avantajul propriului teren", a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Înaintea returului cu Qarabag, Sheriff l-a transferat pe fundașul croat Ante Kulusic, care a evoluat în campionatul Turciei la echipa Genclerbirligi.

Partida Sheriff - Qarabag se va disputa în această seară la Tiraspol, de la ora 20.00. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Israel, în frunte cu Roу Reinshreiber.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău