Shakira, pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania

  • 14 Decembrie 2018 20:05
Shakira, pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania

Starul muzicii pop Shakira a fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania, iar procuratura informează că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro, potrivit Reuters, scrrie Mediafax.

Informația a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al procuraturii din Madrid.

Procuratura spune că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei. Cântăreața columbiană este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spania, după fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincții, printre care două premii Grammy și 13 Latin Grammy, și a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Printre cele mai reușite colaborări ale cântăreței au fost cele cu Beyonce și Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" și "Hips Don't Lie". Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat "El Dorado", a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău