Shakira a negat acuzațiile de fraudă fiscală aduse de autoritățile spaniole

  • 06 Iunie 2019 20:01
Shakira a negat acuzațiile de fraudă fiscală aduse de autoritățile spaniole

Starul muzicii pop Shakira a negat, joi, acuzațiile de fraudă fiscală pe care i le-au adus autoritățile în domeniu din Spania, care spun că aceasta datorează statului peste 14,5 milioane de euro, potrivit Associated Press, citat de Mediafax.ro

Shakira s-a prezentat, joi, la o instanță din Esplugues de Llobregat, lângă Barcelona, unde a fost convocată.

Artista columbiană locuiește în Catalonia, o regiune din nord-estul Spaniei, împreună cu partenerul de viață, fotbalistul Gerard Piqué.

Procuratura din Madrid informa într-un comunicat remis presei în decembrie 2018 că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro. Procuratura mai informa că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei.

Avocații artistei au transmis, joi, într-un comunicat, că artista și-a plătit toate taxele din perioada 2011 - 2014, în fiecare țară în care a lucrat.

Cântăreața columbiană în vârstă de 42 de ani este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spania, după fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincții, printre care două premii Grammy și 13 Latin Grammy, și a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Printre cele mai reușite colaborări ale cântăreței au fost cele cu Beyonce și Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" și "Hips Don't Lie". Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat "El Dorado", a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Sursa:Mediafax.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău