SFS îndeamnă contribuabilii să fie atenți în contextul intensificării escrocheriilor privind pretinse returnări de mijloace financiare

  • 27 Iunie 2023 17:47
SFS îndeamnă contribuabilii să fie atenți în contextul intensificării escrocheriilor privind pretinse returnări de mijloace financiare

Serviciul Fiscal de Stat informează contribuabilii despre intensificarea diverselor scheme de estorcare a mijloacelor financiare, pentru pretinse restituiri de taxe și impozite din partea statului.

Escrocheriile respective se manifestă prin remiterea unor mesaje la poștele electronice ale contribuabililor, care conțin link-uri către site-uri ce utilizează simbolica SFS, precum și a altor instituții de stat, și prin intermediul lor se promite compensarea unor sume exorbitante de bani, iar în acest sens se solicită achitarea unui comision.

În cazul recepționării unor astfel de notificări, trebuie să informați imediat organele de drept și Serviciul Fiscal de Stat, sau alte instituții vizate. Datele de contact ale SFS le găsiți aici.

Toată informația ce vizează activitatea autorității fiscale, obligațiile fiscale ale contribuabililor, sunt publicate exclusiv pe pagina-web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile de pe rețele de socializare gestionate de către SFS.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău