Sesiuni online | Cum poți rezolva problemele ce țin de sănătate mintală apărute în perioada pandemiei

  • 08 Octombrie 2020 18:14
Sesiuni online | Cum poți rezolva problemele ce țin de sănătate mintală apărute în perioada pandemiei

Timp de trei luni, experți în educație și psihologi vor desfășura 16 sesiuni online, în cadrul cărora vor discuta despre importanța menținerii sănătății mintale și nevoile psiho-emoționale.

Acestea se vor desfășura în cadrul unui program care vine să ofere suport cadrelor didactice, managerilor instituțiilor de învățământ și părinților privind menținerea bunăstării psiho-emoționale în contextul pandemiei COVID-19, transmite IPN.

Programul „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine” a fost lansat astăzi, 8 octombrie, de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în parteneriat cu Fondul ONU pentru Populație UNFPA Moldova.

În cadrul evenimentului de lansare, secretarul de stat în domeniul educației, Natalia Grîu, a menționat că speră ca acest Program va deveni un suport  real pentru cadrele didactice, manageri și părinți, având în vedere perioada dificilă pe care o traversăm cu toții din cauza pandemiei COVID-19. Oficialul i-a îndemnat pe profesori și părinți să urmărească sesiunile live și să vină cu propuneri asupra subiectelor care ar dori să fie abordate.

Live-urile vor putea fi accesate pe pagina de facebook a Ministerului Educației.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău