Sesiunea a doua de admitere la Universitatea din Petroșani

  • 07 August 2021 18:05
Sesiunea a doua de admitere la Universitatea din Petroșani

Unele instituții de învățământ superior din România au afișat numărul locurilor rămase vacante și au dat startul etapei a doua de admitere la studiile de licență și master.

Astăzi vă prezentăm oferta academică pentru turul doi de admitere la Universitatea din Petroșani. Perioada de admitere la studiile de licență este 6 – 20 septembrie, iar la studiile de master perioada este 6 – 17 septembrie. Înscrierile au loc online, pe platforma admitere.upet.ro. Candidații care nu dispun de mijloace tehnice se pot prezenta la sediul Facultății dorite, unde se pot înscrie online, beneficiind de suport tehnic, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și a normelor impuse în starea de alertă, in contextul pandemiei COVID – 19. Candidații pot solicita suport tehnic de luni până vineri, între orele 8.30 – 15.00, iar sâmbătă de la 8.30 la 12. Perioada de admitere pentru studii doctorale este 05.07-10.09.2021.

Platforma de înscriere online poate fi accesată de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop/laptop/tabletă/telefon mobil care are acces la rețeaua Internet și la un browser de navigare updatat (recomandat: Firefox, Chrome). Aplicația este disponibilă online la adresa https://admitere.upet.ro. Se accesează pagina www.upet.ro, secțiunea Admitere sau direct la adresa web: https://admitere.upet.ro, unde poate fi creat un cont de acces în aplicație.

Pe pagina web a Universitatii din Petrosani upet.ro/admitere/ găsiți informații detaliate pentru românii de pretutindeni, inclusiv din Republica Moldova, unde sunt publicate răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Dacă nici acolo nu veți găsi informațiile necesare, puteți apela oricând la un voluntar din cadrul Asociației Studenților Basarabenilor din Petroșani.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău