Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor etapei a treia din acest an a concursului „Loteria fiscală”

  • 29 Octombrie 2021 12:16
Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor etapei a treia din acest an a concursului „Loteria fiscală”

Serviciul Fiscal de Stat a organizat la data de 21 octombrie curent extragerea învingătorilor ediției a III-a a concursului „Loteria fiscală” desfășurată în perioada 01 iulie 2021 – 30 septembrie 2021 inclusiv.

Astfel, au fost desemnați 175 de câștigători care vor primi premii în valoare a câte 1 000 de lei. Lista câștigătorilor poate fi accesată aici.

În cadrul etapei a III-a, au participat 14.276.936 tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 4.183.438.627 lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Precizăm că, concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

Tranzacțiile câștigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacții participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacțiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

În cadrul loteriei participă persoanele fizice care au atins vîrsta de 18 ani, deținătoare ale unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

Loteria se desfășoară anual pe întreg teritoriul Republicii Moldova, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie a anului în curs.

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională, și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău