Serviciul de Protecție și Pază de Stat aduce un omagiu lui Igor Ciofu, împușcat ieri în atacul de la Aeroportul Chișinău

  • 01 Iulie 2023 13:25
Serviciul de Protecție și Pază de Stat aduce un omagiu lui Igor Ciofu, împușcat ieri în atacul de la Aeroportul Chișinău

Serviciul de Protecție și Pază de Stat a transmis un omagiu lui Igor Ciofu, ucis ieri în atacul de la Aeroportul Chișinău și care, până în 2022, a activat cu gradul de locotenent-colonel în cadrul instituției.

„În aceste clipe de profundă tristețe pentru întreaga țară, în numele directorului adjunct Vasile POPA și al întregului colectiv, ne exprimăm regretul pentru trecerea în neființă a fostului angajat al SPPS Igor Ciofu, care în seara zilei de ieri și-a pierdut viața încercând să salveze o altă viață, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu la Aeroportul Internațional Chișinău.

Igor Ciofu a activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat în perioada 2006-2022, ocupând diverse funcții de execuție, până la gradul special de locotenent-colonel.

Igor Ciofu a fost un coleg și un prieten care și-a îndeplinit cu demnitate și onoare vocația de ofițer de protecție, un om bun la suflet, dar și un familist desăvârșit. Pe lângă calitățile profesionale înalte, acesta a dezvoltat și o pasiune deosebită pentru fotbal.

Ne exprimăm întreaga compasiune și adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate, tuturor celor care l-au iubit și i-au fost aproape.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul tarnsmis de Serviciul de Protecție și Pază de Stat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău