Serviciile de întreținere a drumurilor din Capitală au intervenit pe parcursul nopții pentru combaterea poleiului

  • 02 Februarie 2021 12:05
Serviciile de întreținere a drumurilor din Capitală au intervenit pe parcursul nopții pentru combaterea poleiului

Pe parcursul nopții trecute, serviciile municipale de întreținere a drumurilor și cele ale Regiei locativ-comunale și amenajare din Chișinău au activat în regim sporit la combaterea poleiului, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorităților publice locale, Regia locativ-comunală și amenajare a intervenit mecanizat de
la ora 02:00, cu 22 de utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiat 53,8 tone de antiderapant. De asemenea, de la ora 04:00, au fost mobilizați 203 muncitori pentru combaterea poleiului în stațiile de așteptare, la trecerile de pietoni, în intercartiere și la accesele în curți.

Totodată, angajații Regiei „Exdrupo” au intervenit noaptea cu 24 de utilaje, fiind împrăștiat 203 tone de material antiderapant și cca 13 tone de sare curată, pentru prevenirea formării poleiului pe străzile principale și secundare unde circulă transportul public, inclusiv pe căile de acces spre suburbii.

La rândul său, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a intervenit pe parcursul nopții în parcuri și pe alei pentru combaterea poleiului cu patru unități mecanizate și 29 de muncitori, fiind împrăștiați 335 kg sare și 3425 litri de soluție de sare.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău