Sergiu Sîrbu a fost scos de sub urmărire penală

  • 12 Mai 2020 11:56
Sergiu Sîrbu a fost scos de sub urmărire penală

Deputatul Grupului Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, a fost scos de sub urmărire penală, iar dosarul în care acesta era bănuit de corupere activă a fost clasat, anunță Procuratura Generală

Procuratura Anticorupție a luat această hotărâre după ce a ajuns la concluzia că fapta acestuia nu întrunește elementele infracțiunii, se precizează într-un comunicat de presă. Cauza penală a fost declanșată la 28 octombrie 2019, în baza unui denunț depus de către un alt deputat, care reclama pretinsa tentativă a lui Sergiu Sîrbu de a-l corupe, pentru a părăsi formațiunea din care face parte, se mai amintește în comunicat. Ulterior, liderul Partidului Comuniștilor, fostul președinte Vladimir Voronin, a recunoscut că el a depus denunțul pe numele lui Sergiu Sîrbu, după ce 14 deputați comuniști din legislatura precedentă au părăsit fracțiunea PCRM.

Pe pagina sa de Facebook, deputatul a apreciat că procuratura a dat dovadă profesionalism și obiectivitate în acest caz, subliniind că acuzațiile ce i-au fost aduse erau false și aberante.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:1,03 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău