Sergiu Sârbu: Deputații „Pro Moldova” au efectuat testele la COVID-19. Solicităm convocarea plenului Parlamentului

  • 26 Mai 2020 20:13
Sergiu Sârbu: Deputații „Pro Moldova” au efectuat testele la COVID-19. Solicităm convocarea plenului Parlamentului

Deputații „Pro Moldova” au efectuat testele pentru determinarea prezenței COVID-19 și toate sunt negative, a anunțat reprezentantul grupului parlamentar, Sergiu Sârbu.

„Solicităm de urgență să terminăm cu acest circ ieftin cu izolarea abuzivă și ilegală a deputaților sănătoși. Solicităm convocarea plenului Parlamentului și votarea legilor primordiale pentru cetățeni și societate, inclusiv referitoare la angajamentele față de UE. Am aflat ca anume deputații de opoziție sunt plasați abuziv în concediu medical, chiar și cu test negativ, iar socialiștii se plimbă pe la Curtea Constituțională, prin raioane etc.”, a declarat deputatul, într-o postare pe Facebook. 

Menționăm că după ce PDM a anunțat că Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID-19, toți deputații au fost obligați să efectueze testele pentru COVID-19. Ieri, și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, a anunțat că este contaminat. Reprezentanții opoziției susțin că este necesară convocarea ședinței Parlamentului, chiar și online, pentru votarea mai multor legi care ar face posibilă accesarea finanțării macrofinanciare din partea UE.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău