Sergiu Litvinenco respinge acuzațiile lui Vasile Bolea și anunță că-l va ataca în judecată

  • 26 Aprilie 2021 15:27
Sergiu Litvinenco respinge acuzațiile lui Vasile Bolea și anunță că-l va ataca în judecată

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, respinge acuzațiile deputatului PSRM, Vasile Bolea, și anunță că-l va ataca în judecată.

„Nu discut și nu am discutat niciodată cu judecătorul Nicolae Roșca din momentul intrării în exercițiul funcției. M-am văzut accidental, așa cum m-am văzut cu multe alte persoane, cu domnul Roșca la inaugurarea Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și la două înmormântări – a domnului Cataranciuc și a domnului Cotorobai. Respect independența judecătorilor Curții Constituționale și deciziile acestei instituții. Anume independența Curții Constituționale reprezintă puterea ei în fața uzurpatorilor. Acest lucru Vasile Bolea nicidecum nu-l poate înțelege. Totodată, anunț că îl voi da în judecată pe Vasile Bolea pentru calomnie”, a declarat Sergiu Litvinenco. 
 
Vasile Bolea a anunțat astăzi că se va adresa Procuraturii Generale și Ministerului de Interne împotriva deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, pe care îl acuză de denunț fals și calomnie în adresa sa. De asemenea, socialistul le-a solicitat celor două instituții să verifice dacă Sergiu Litvinenco a avut întrevederi cu judecătorul Curții Constituționale, Nicolae Roșca, pe care le consideră ingerințe în activitatea Curții.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău