Sergiu Litvinenco: Igor Dodon încearcă să paseze pe opoziție relația sa proastă cu Occidentul. Am mai trăit asta pe timpul lui Plahotniuc

  • 15 Februarie 2020 10:26
Sergiu Litvinenco: Igor Dodon încearcă să paseze pe opoziție relația sa proastă cu Occidentul. Am mai trăit asta pe timpul lui Plahotniuc

Retorica președintelui Igor Dodon în privința unor ambasadori  străini pe care i-a acuzat că ar fi încercat să blocheze relațiile Guvernului cu Bruxellesul seamănă cu cea a fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc, care învinuia opoziția pentru relațiile proaste Chișinău-Bruxelles, a comentat pe pagina sa de Facebook deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, unul din liderii formațiunii.

„Dodon și Plahotniuc – aceeași retorică, aceleași metehne... Igor Dodon încearcă să paseze pe opoziție relația sa proastă cu Occidentul. Nimic nou sub soare. Am mai trăit asta pe timpul lui Plahotniuc”, a scris acesta.

În opinia lui Litvinenco, Occidentul nu are încredere în Igor Dodon. „Igor Dodon poate se crede un șahist bun, dar este un dansator prost. Și noi știm că ăstora mereu ceva le încurcă. Dodon și-a creat o imagine de mincinos patologic și așa este perceput în Occident. Probabil, tot așa este văzut și în Rusia, dar le este util, deocamdată”.

Amintim că Igor Dodon i-a acuzat ieri pe unii ambasadori străini în R.Moldova de faptul că ar susține partidele de opoziție și că ar bloca relațiile dintre noul Guvern și Bruxelles.

 

Și liderul PPDA, Andrei Năstase a comentat aceste declarații, susținând că „Dodon jignește cu bună știință întregul contingent diplomatic european”.

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău