Sergiu Litvinenco, despre valul de alerte cu bombă din Chișinău: Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului

  • 05 Iulie 2022 15:29
Sergiu Litvinenco, despre valul de alerte cu bombă din Chișinău: Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului

„Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului. Vă amintiți de ziua de 7 iunie 2019, când Plahotniuc, nevrând să accepte debarcarea sa de la butoanele puterii, organiza tot felul de ”alerte cu bombă” în Parlament și în alte instituții ale statului?”, a scris ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, într-o postare pe Facebook.

„Apoi iată – azi judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor de arestare a lui Plahotniuc (în cuntumăcie, adică absență nemotivată) și asistăm din nou la aceeași ”alertă cu bombă”.

Bine că s-au mai schimbat lucrurile între timp, astfel încât combinațiile șmecherilor să fie date peste cap. Pe de altă parte, probabil că trebuie de venit cu măsuri suplimentare pentru ca răspunderea pentru astfel de perversiuni să fie pe potriva gravității faptei comise”, a scris Sergiu Litvinenco.

Amintim că mai multe alerte cu bombe au fost semnalate cu puțin timp în urmă la sediile tuturor Judecătoriilor din Chișinău, la Aeroportul Internaținal, la Spitalul Republican, la clădirile, Parlamentului și a Curții Supreme de Justiție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău