Sergiu Litvinenco: Dodon a trecut linia roșie semnând decretul de numire a lui Clima, judecătorul corupt care a contribuit la anularea alegerilor

  • 04 Septembrie 2020 11:57
Sergiu Litvinenco: Dodon a trecut linia roșie semnând decretul de numire a lui Clima, judecătorul corupt care a contribuit la anularea alegerilor

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, se arată revoltat de numirea lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.

Într-o postare pe Facebook, deputatul a menționat că Igor Dodon ar fi trecut linia roșie, semnând decretul de numire a lui Vladislav Clima la conducerea instanței de apel. Deputatul îl consideră un judecător corupt care a contribuit la anularea alegerilor.

Dodon a trecut linia roșie senând decretul de numire a lui Clima, judecătorul corupt care a contribuit la anularea alegerilor. Este exact de ce avem nevoie de un președinte onest, care nu permite subjugarea justiției de către aligarhi. Vine vremea oamenilor buni, a scris Sergiu Litvinenco în postare sa.

Nici judecătorul, dar nici președinția nu au venit cu o reacție la aceste acuzații. Amintim că decretul de numire a lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău a fost semnat la 2 septembrie și a intrat în vigoare astăzi.

Judecătorul este cunoscut pentru faptul că a menținut în vigoare decizia primei instanțe prin care au fost anulate alegerile locale din municipiul Chișinău, din 2018, care au fost câștigate de liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău