Sergio Ramos îi mulțumește lui Zidane pentru cei doi ani și jumătate de „fotbal, muncă și prietenie”

  • 31 Mai 2018 18:40
Sergio Ramos îi mulțumește lui Zidane pentru cei doi ani și jumătate de „fotbal, muncă și prietenie”

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a postat pe Twitter un mesaj în care îl elogiază pe antrenorul francez Zinedine Zidane, care și-a anunțat joi demisia de pe banca tehnică a campioanei Europei, relatează EFE.

''Mister, ca jucător și acum ca antrenor, ai decis să ne despărțim la cel mai înalt nivel. Îți mulțumesc pentru doi ani de fotbal, muncă, afecțiune și prietenie. Tu pleci, dar moștenirea ta este de neșters. Unul dintre capitolele cele mai de succes din istoria iubitei noastre Real Madrid'', a scris Sergio Ramos pe contul din rețelele de socializare.

Mijlocașul Isco Alarcon a postat de asemenea un mesaj pe Instagram după anunțul plecării lui Zidane de la Real Madrid: ''A fost o onoare să lucrăm cu tine, să învățăm în fiecare zi și să câștigăm împreună pentru că ați reușit să faceți ceva istoric cu această echipă. Îți urez ce e mai bun și te îmbrățișez''.

Germanul Toni Kroos a scris la rândul său: ''A fost o plăcere''.

Zinedine Zidane și-a anunțat joi demisia de pe banca tehnică a lui Real Madrid, după ce sâmbătă a cucerit al treilea său trofeu în Liga Campionilor, în urma finalei cu Liverpool (3-1). 

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău