Serghei Tarnovschi își dorește să evolueze la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • 28 Martie 2020 14:30
Serghei Tarnovschi își dorește să evolueze la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Serghei Tarnovschi ar putea avea de câștigat de pe urma amânării Jocurilor Olimpice de la Tokyo. La începutul lunii iulie, va expira termenul de suspendare de 4 ani al canotorului moldovean din cauza dopajului. Astfel, sportivul de 22 de ani va avea posibilitatea să participe la cele două turnee de calificare către olimpiada niponă, reprogramată pentru vara lui 2021, transmite IPN.

„Nici nu-mi vine a crede că Olimpiada a fost amânată pentru anul viitor. Acum mă voi pregăti la maximum pentru a obține cota olimpică”, a declarat pentru un post TV, Serghei Tarnovschi. El va evolua la individual, dar probabil și la dublu, alături de fratele său, Oleg Tarnovschi.

Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 în proba de canoe simplu pe distanța de 1000 metri. Bucuria a durat doar câteva zile, până când a fost anunțat că a picat testul anti-doping. Serghei este discipolul școlii specializate din Lvov. Din anul 2013 el și fratele său Oleg reprezintă Republica Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:3,09 m/s
Sun
26
Mon
27
Tue
28
Wed
28
Thu
27
Arhivă Radio Chișinău