Semiremorcă, dată în căutare internațională, identificată la punctul de trecere Giurgiulești - Galați

  • 09 Ianuarie 2020 13:11
Semiremorcă, dată în căutare internațională, identificată la punctul de trecere Giurgiulești - Galați

Un șofer de curse lungi și-a continuat călătoria fără semiremorca tractată la camion după ce, la trecerea frontierei de stat Giurgiulești-Galați, oamenii legii au depistat că aceasta figurează în baza de date Interpol ca fiind căutată de autoritățile din Turcia, transmite IPN.

Poliția de Frontieră precizează într-un comunicat de presă că vehiculul era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 40 de ani. Semiremorca era înmatriculată în Bulgaria. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date a Interpol. Semiremorca era dată în căutare internațională de autoritățile turce.

Fiind audiat, șoferul nu a putut explica situația, menționând că vehiculul nu-i aparține. Acesta activa la o firmă bulgară în calitate de șofer.

Semiremorca a rămas pe teritoriul punctului de trecere a frontierei Giurgiulești, până la elucidarea circumstanțelor pe caz.

Pe parcursul anului 2019, conform informației Interpol, polițiștii de frontieră au depistat 26 de mijloace de transport date în căutare internațională.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,29
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău