Șeful Direcției locativ-comunale din cadrul Primăriei Chișinău a DEMISIONAT

  • 22 Ianuarie 2018 10:32
Șeful Direcției locativ-comunale din cadrul Primăriei Chișinău a DEMISIONAT

Șeful Direcției locativ-comunale și amenajării din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Petru Gontea, și-a prezentat demisia din funcție.

Decizia a fost una de comun acord cu primarul interimar, Silvia Radu, a declarat Petru Gontea în cadrul ședinței operative de la Primărie.

Silvia Radu a declarat că va fi anunțat un concurs public pentru ocuparea acestei funcții, precizând totodată că este necesară reformarea direcției comunal-locative.

„Vom restructura această direcție. Domnul Gontea deja și-a dat demisia, el este o persoană cu experiență, de aceea este important să rămână. Este nevoie de o nouă viziune, în ceea ce ține managementul problemelor la această direcție. Vom declara un concurs public pentru angajarea unei noi persoane,. Care va schimba lucrurile și vom vedea ce se poate de făcut altfel la această direcție. Ați văzut că avem o situație complicată la direcție, nu este vorba doar despre trotuare înzăpezire și pline de gheață. Avem probleme la datorii cu termoelectrica, gestiune a curților, multe probleme care au nevoie de o viziune din afară”.

Petru Gontea va rămâne la Direcția locativ-comunală, în funcția de vicedirector.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău