Șeful DGLCA: Niciun angajat de la salubritate nu este suspectat sau infectat cu COVID-19

  • 21 Aprilie 2020 13:58
Șeful DGLCA: Niciun angajat de la salubritate nu este suspectat sau infectat cu COVID-19

Niciun angajat al Direcției generale locativ-comunală și amenajare nu este suspectat sau infectat cu noul tip de coronavirus, a informat, marți, șeful Direcției, Ion Burdiumov, la ședința operativă online a serviciilor municipale.

Ion Burdiumov a precizat că, în fiecare dimineață, directorii întreprinderilor din subordine informează direcția generală despre starea de sănătate a angajaților implicați în lucrările de salubrizare și dezinfecție.

Ion Burdiumov a menționat că DGLCA are suficiente măști, mănuși și costume de protecție și este gata să livreze materiale de dezinfectare și mijloace de protecție către asociațiile de locatari care au nevoie.

Potrivit lui Ion Burdiumov, pe parcursul săptămânii precedente, au fost efectuate lucrări de salubrizare pe întreg teritoriul orașului, inclusiv în zilele de odihnă. 230 de muncitori au ieșit la serviciu sâmbătă, iar duminică lucrările de salubrizare au fost efectuate mecanizat.

630 de angajați au fost implicați la dezinfectarea terenurilor de joacă, celor de fitness, curților blocurilor de locuit și stațiilor de așteptare a transportului public.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău