Șeful Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor de la București, deputatul Constantin Codreanu, victima unui accident rutier

  • 04 Septembrie 2020 13:10
Șeful Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor de la București, deputatul Constantin Codreanu, victima unui accident rutier

În acestă dimineață, Șeful Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor de la București, deputatul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Constantin Codreanu, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla în drum spre Iași.

Despre aceasta a anunțat Constantin Codreanu pe Facebook, menționând că staționa regulamentar la semafor și automobilul în care era a fost izbit violent din spate o mașină.

În urma impactului, automobilul de modelul Dacia Duster în care se afla a fost avariat complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. „Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial”, a spus deputatul. 

Constantin Codreanu a fost evacuat din mașină cu ajutorul unui taximtrist și a echipajului SMURD cărora le-a mulțumit. 

„Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!”, a mai spus reprezentantul PMP. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău