Șefa Direcției educație din sectorul Ciocana va fi demisă. Care este motivul

  • 10 Aprilie 2019 09:30
Șefa Direcției educație din sectorul Ciocana va fi demisă. Care este motivul

Șefa Direcției educație din sectorul Ciocana al Capitalei va fi demisă. Despre aceasta a anunțat, ieri, primarul general interimar, Ruslan Codreanu.

„Bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și personal am lobat acest lucru inclusiv la Guvern, nu pentru ca șefuleții să cumpere produse olandeze”, a afirmat Codreanu. 

Acțiunea vine după ce după ce părinții au semnalat pe rețelele de socializare că șefa Direcției educație din sectorul Ciocana, Veronica Puiu, ar fi cumpărat pentru instituțiile de învățământ pere din Olanda la preț de 36 de lei per kilogram 

„Oare cât de tare trebuie să-ți urăști țara, ca în plină campanie de promovare a fructelor autohtone și a unor prețuri simbolice pentru tot ce e crescut în Moldova, să dai prioritate PERELOR din Olanda, de 6 ‼️ ori mai scumpe ca poama și merele din țară?”, se arată în postarea de pe Facebook. 

Menționăm că producătorii autohtoni au rămas cu fructele în frugidere și își vând produsele în cadrul mai multor târguri organizate în Chișinău în vederea susținerii acestora. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău