Seara recunoștinței: Fundația Regală Margareta a României reunește lideri de companii și parteneri importanți pentru proiectele Fundației și dezvoltarea comunităților durabile din România

  • 13 Iunie 08:40
Seara recunoștinței: Fundația Regală Margareta a României reunește lideri de companii și parteneri importanți pentru proiectele Fundației și dezvoltarea comunităților durabile din România

Astăzi, 13 iunie, la ora 18:00, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române, Președinte al Fundației Regale Margareta a României, va găzdui la Palatul Elisabeta un eveniment special dedicat Fundației. Seara Fundației Regale reunește parteneri și susținători ai proiectelor sociale și educaționale ale Fundației, lideri care contribuie la dezvoltarea unei comunități sustenabile în România.

Evenimentul reprezintă ocazia de a recunoaște și a aprecia implicarea companiilor care susțin proiectele Fundației pe termen lung, ori implică și promovează inițiativele noastre, scrie Agrepres

Prin lansarea Raportului Anual, Fundația urmărește să împărtășească rezultatele obținute prin activitățile lor, evidențiind impactul social al proiectelor desfășurate care au ajuns la un număr de aproape 10.000 de beneficiari. De asemenea, Fundația își propune să prezinte inovațiile sociale și implementarea conceptului de intergenerațional în diverse comunități, care inspiră România și este destinat a fi adoptat la nivelul întregii societăți. Noile abordări și activități intergeneraționale în sprijinul seniorilor, copiilor, tinerilor și organizațiilor vor fi de asemenea prezentate.

Rolul Fundației Regale este de a crea și multiplica proiecte, activități și modele de intervenție eficiente, ancorate în valorile în care credem: generozitate, responsabilitate, puterea exemplului, loialitate și integritate. Totodată, proiectele noastre intergeneraționale și colaborările extinse cu organizații din țară contribuie la realizarea acestor obiective, în concordanță cu Agenda 2030 a ONU pentru dezvoltare durabilă. Fundația susține obiective de dezvoltarea durabilă precum educația de calitate, reducerea inegalităților, sănătatea și bunăstarea, parteneriate eficiente, precum și crearea unor comunități durabile.

Datorită suportului oferit de sponsori și parteneri media, Fundația a reușit și în 2023 să susțină seniorii singuri sau pentru o îmbătrânire activă, să ajute copiii din familii sărace aflați în pragul abandonului școlar, să sprijine tinerii talentați în urmarea visurilor lor artistice și să ajute organizații să crească și să-și extindă contribuția în comunitatea în care acționează.

Fundația Regală Margareta a României este o organizație înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, fiind una din organizațiile neguvernamentale de elită din România, care contribuie la dezvoltarea societății civile prin programe sociale și educaționale. Cu o activitate de 34 de ani, Fundația sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău