Seară dedicată Curajului Civic dovedit de organizații și persoane din România și Republica Moldova, organizată de Casa Regală a României

  • 29 Noiembrie 2023 14:32
Seară dedicată Curajului Civic dovedit de organizații și persoane din România și Republica Moldova, organizată de Casa Regală a României

Marți, 28 noiembrie 2023, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au găzduit în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal o seară dedicată Curajului Civic. La eveniment a participat Alteța Sa Regală Principesa Sofia, arată un comunicat al Familiei Regale a României.

„Seara a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică. Evenimentul a adus, în același timp, recunoașterea unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care inspiră respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității.

Majestatea Sa a oferit recunoșterea onorifică celor ce s-au remarcat fie prin curaj în situații de risc, fie prin sprijinul umanitar acordat celor aflați în dificultate în această perioadă grea de conflict internațional. Au fost onorați, de asemenea, reprezentanți ai unor organizații salvatoare de vieți omenești”, precizează comunicatul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău