Se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din capitală. Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zonele

  • 15 Iunie 2021 14:57
Se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din capitală. Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zonele Foto: Primăria municipiului Chișinău

Pe mai multe străzi din capitală se circulă cu dificultate și s-au format ambuteiaje din cauza lucrărilor de reparație a carosabilului, întreprinse de autoritățile municipale.

După cum anunță primăria capitalei într-un comunicat, astăzi drumarii continuă executarea lucrărilor de plombare a carosabilului pe strada Calea Orheiului, bulevardul Mircea cel Bătrân, strada Pietrăriei și bulevardul Dacia. Pe parcursul nopții, muncitorii vor interveni prin frezarea segmentelor degradate de drum pe bulevardele Dacia, Mircea cel Bătrân și pe strada Calea Orheiului.

De asemenea, drumarii continuă lucrările de montare a bordurilor și amenajare a trotuarelor pe străzile Teilor, Vissarion Belinski și Ion Inculeț.

Conducătorii auto care doresc să traversează segmentele de drum reparate, sunt îndemnați să ocolească zona respectivă pentru evitarea ambuteiajelor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău