Se atestă trafic intens la trei puncte de trecere a frontierei. Poliția îndeamnă călătorii să opteze pentru alte posturi vamale

  • 02 August 2021 10:02
Se atestă trafic intens la trei puncte de trecere a frontierei. Poliția îndeamnă călătorii să opteze pentru alte posturi vamale

La punctele de trecere a frontierei Leușeni, Sculeni și Cahul se înregistrează astăzi trafic sporit pe ambele sensuri. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul general al Poliției de Frontieră /IGPF/, care îndeamnă călătorii să opteze pentru alte posturi vamale, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în această dimineață au fost deschise toate pistele de control și suplinit numărul de inspectori pentru a face față fluxului.

“Ținând cont de perioada pandemică, în care este necesară completarea fișei epidemiologice de către persoanele care nu dețin documente ce le-ar excepta de la autoizolare, controlul de frontieră este mult mai anevoios decât de obicei. Iar din cauza fluxului mare de călători, apar unele dificultăți de lucru cu sistemul informațional al IGPF”, se arată în comunicatul instituției.

Călătorii sunt îndemnați să se informeze înainte de plecarea la drum și să opteze pentru alte puncte de trecere deschise traficului cum ar fi: PTF Costești, PTF Lipcani, PTF Giurgiulești-Galați, pentru a nu suprasolicita în continuare Leușeni și Sculeni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău