Schimbarea de la Facebook care s-ar putea să dea bătăi de cap utilizatorilor

  • 17 Mai 2023 15:51
Schimbarea de la Facebook care s-ar putea să dea bătăi de cap utilizatorilor

Reels tocmai urmează „să sufere” o schimbare de proporții, în curând. În mod evident, asta s-ar putea să dea iar peste cap codul Facebook, de vreme ce ultimele schimbări au cam dat dureri de cap utilizatorilor scrie playtech.ro.

Reels, adică formatul vertical de video de la Facebook și Instagram va fi, de acum încolo, promovat în partea de sus a secțiunii dedicate conținutului video, pe numele său Facebook Watch.

Reels „își ia bagajele” și se mută

Mark Zuckerberg a informat că, în viitor, se vor produce noi schimbări, printre care și locul unde vei găsi Reels, pe Facebook.

Evident, nu putem ști încă dacă schimbarea va fi de bun augur, dar cu siguranță vine să facă ordine în opțiunile Meta, în ceea ce privește Facebook, adăugând tot conținutul video într-un sigur loc, astfel că s-ar putea ca, pe viitor, acesta să fie un pic mai ușor de găsit.

Întocmai ca pe newsfeed, filmările în formatul Reels vor fi afișate în partea de sus a paginii Facebook Watch. Așadar, de acum, vei putea vedea atât Reels, cât și clipurile clasice în aceeași „casă”.

Conform comunicatului lui Zuckerberg, utilizatorii vor putea, în continuare, să aibă acces al funcțiile „Show more” și „Show less”, ca să-și filtreze mai abitir conținutul agreat.

Așa cum menționam anterior, marile schimbări s-ar putea să fie de bun augur, însă nu te poate nimeni condamna dacă nu mai ai încredere în felul cum le gestionează Meta.

Reamintim că, de curând, utilizatorii s-au trezit în postura de a „da” cerere de prietenie anumitor conturi pe care le-au vizitat, dar nu le aveau în lista de prieteni.

Ulterior, Meta a declarat că a reparat codul defect, însă, având în vedere că gigantul tocmai se află în plină reducere de personal, să fim sceptici în legătură cu noile schimbări devine o chestiune aproape naturală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău