SCANDAL în Parlament. Victor Șelin a intrat cu forța în Parlament

  • 18 Octombrie 2012 14:46
SCANDAL în Parlament. Victor Șelin a intrat cu forța în Parlament

Liderul Partidului Social Democart, Victor Șelin, a intrat joi, 18 octombrie, cu forța în sala de ședințe a parlamentului de la Chișinău.

Serviciul de pază și protecție a încercat să-l împiedice să intre, el însă a fost adus cu forța de un grup de deputați comuniști. 

Aceștia s-au îmbrâncit cu reprezentanții serviciului de pază de la intrarea în clădire până la etaj, unde se desfășoară ședințele. Accesul lui Șelin la ședințe a fost interzis, după ce acesta organizat o conferință de presă în holul parlamentului.
 
Parlamentul urmează astăzi să discute proiectul legii bugetului pentru anul 2013 în prima lectură. Proiectul bugetului prevede venituri de peste 37 de miliarde de lei și cheltuieli de 38 de miliarde, sau cu 2,6 miliarde de lei mai mult decât cele prevăzute pentru anul curent.

Proiectul bugetului prevede și majorarea salariilor funcționarilor cu demnitate publică, a procurorilor și judecătorilor, iar cheltuielile destinate justiției sunt cu peste 50% mai mari decât în acest an.

ocumentul a fost aprobat ieri de comisia pentru economie și buget, fără votul comuniștilor, care au criticat proiectul. De asemenea, Ministerul economiei a transmis în parlament o prognoză macroeconomică

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
36,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:1,54 m/s
Sun
31
Mon
33
Tue
34
Wed
33
Thu
31
Arhivă Radio Chișinău