Șase companii sunt interesate să participe la licitația pentru procurarea energiei electrice începând cu 1 aprilie 2022, anunțată de Premier Energy

  • 09 Februarie 2022 14:25
Șase companii sunt interesate să participe la licitația pentru procurarea energiei electrice începând cu 1 aprilie 2022, anunțată de Premier Energy

Premier Energy a anunțat încheierea etapei de recepționare a dosarelor de participare la procesul de licitație pentru procurarea energiei electrice pentru următoarea perioadă contractuală, începând cu 1 aprilie 2022.

Potrivit companiei, în termenul prestabilit au fost depuse două dosare noi de la potențialii furnizori și a fost actualizată informația pentru furnizorii și producătorii de energie electrică existenți.

Drept urmare, au fost evaluați și precalificați pentru licitație următorii furnizori și producători:

  • Centrala de la Cuciurgan 
  • SA „Energocom”
  • „D..Trading” LLC (grupul DTEK)
  • „DE Trading” LLC (grupul Donbassenergo)
  • S.R.L. Navitas Energy
  • S.R.L. Furnizare Energie.

Compania menționează că Centrala de la Cuciurgan, „DE Trading” LLC (grupul Donbassenergo) și SRL Furnizare Energie au fost precalificați sub rezervă, fapt despre care au fost informați în modul corespunzător.

Furnizorii precalificați ce vor satisface definitiv cerințele complete de calificare sunt invitați să depună ofertele lor conform cerințelor Caietului de sarcini până în data de 28 februarie 2022, ziua când se va desfășura licitația pentru procurarea energiei electrice.

Anul trecut, Premier Energy  a semnat contractul de achiziție a energiei electrice cu Centrala electrică de la Cuciurgan (ЗАО ”Молдавская ГРЭС).

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău