Șapte luptători moldoveni de stil liber vor participa la Mondialele de cadeți

  • 30 Iulie 2019 11:50
Șapte luptători moldoveni de stil liber vor participa la Mondialele de cadeți

Șapte luptători moldoveni de stil liber vor evolua la Campionatul Mondial de cadeți, care a demarat astăzi la Sofia (Bulgaria), relatează MOLDPRES.

Aceștia-s Vadim Gorodețchi (48 kg), Alin Ciorici (55 kg), Adrian Asafti (60 kg), Ionuț Vintilă (65 kg), Lilian Balan (71 kg), Ion Demian (80 kg) și Marius Uja (110 kg).

Primii s-au încadrat în concurs reprezentanții categoriilor supergrea și semigrea. Ion Demian (80 kg) l-a învins în primul meci disputat pe Wenlong Xu (China, 2-2), grație faptului că a obținut ultimul punct al meciului după care a cedat cu 7-16 în partida disputată cu Biglar Firouzpourbandrei din Iran și va lupta în recalificări pentru a obține medalia de bronz. Adversarul său în primul meci va fi Yash Yash (India). Pentru a intra în posesia distincției el urmează să repurteze două victorii.

Marius Uja (110 kg) i-a cedat în primul meci lui Giorgi Chikhradze (Georgia, 0-10) și îl va înfrunta în recalificări în continuare pe Adil Misirci (Turcia).

„Am toată încrederea că cineva dintre reprezentanții noștri vor obține medalii. Cine este greu de pronosticat, dar repet, sper că cineva va urca pe podiumul de premiere”, a declarat pentru agenție cel mai bun luptător moldovean de stil liber Petru Marta.

Petru Marta este dublu campion european, premiant la Mondiale.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău