Sângerei: Un bărbat a suferit arsuri grave într-un incendiu cauzat de explozia unei butelii de gaz

  • 05 Februarie 10:01
Sângerei: Un bărbat a suferit arsuri grave într-un incendiu cauzat de explozia unei butelii de gaz

Un bătrân din localitatea Bălășești, raionul Sângerei, a suferit arsuri grave într-un incendiu izbucnit în urma exploziei unei butelii de gaz în interiorului casei.

Potrivit IGSU, în după-amiaza zilei de 3 februarie pompierii au fost solicitați la lichidarea unui incendiu, izbucnit în urma unei deflagrații în localitatea Bălășești, raionul Sângerei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:00. Deflagrația s-a produs de la o butelie de gaz propan-butan în interiorului unei locuințe.

La fața locului au fost trimise trei echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că în urma exploziei, focul a cuprins două odăi, dar și acoperișul casei cu suprafața totală de 100 m2. Echipele de intervenție au reușit localizarea incendiului la ora 16:01 și lichidarea completă la ora 16:29. În urma incidentului, proprietarul, un bărbat de 79 de ani s-a ales cu arsuri de gradul I în regiunea feței și membrelor superioare, fiind ulterior preluat la spitalul raional. Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite.

În acest context, Inspectorul General pentru Situații de Urgență atenționează cetățenii despre riscul exploatării buteliilor de gaz.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău