Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului

  • 04 Septembrie 2018 10:48
Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului

Directorul diviziei de dispozitive mobile de la Samsung, DJ Koh, a confirmat marți pentru CNBC că grupul sud-coreean va dezvălui în lunile următoare un smartphone pliabil.

DJ Koh a spus că a venit timpul ca Samsung să ofere un dispozitiv pliabil după ce studiile de piață efectuate au evidențiat că există o piață pentru acest gen de telefon. Koh nu a oferit detalii cu privire la modul în care va funcționa ecranul pliabil, dar a subliniat că obiectivul Samsung cu acest produs este să ofere o experiență diferită față de cea a unei tablete.

"Fiecare dispozitiv, fiecare caracteristică, fiecare inovație trebuie să aibă un mesaj pentru consumatorul final, astfel ca el să se gândească: 'acesta este motivul pentru care Samsung a făcut acest produs'", a subliniat DJ Koh.

Acesta a mai afirmat că dispozitivul ar putea fi dezvăluit în noiembrie la Samsung Developer Conference, care va fi organizată la San Francisco, dar nu a oferit indicii cu privire la momentul când ar putea fi scos la vânzare.

Dezvăluirea unui smartphone pliabil vine într-un moment în care Samsung vrea să relanseze creșterea diviziei sale mobile, ale cărei vânzări au scăzut cu 20% în ritm anual în al doilea trimestru al acestui an. Grupul sud-coreean se confruntă cu o competiție acerbă din partea Apple și Huawei pe segmentul superior al pieței. Un telefon pliabil ar putea să diferențieze Samsung de competitori și să îi permită să ceară un preț mai mare pentru acest dispozitiv unic.

DJ Koh a mai spus pentru CNBC că Samsung vrea să își schimbe strategia de produs prin introducerea de inovații tehnologii modelelor din segmentul de mijloc al pieței de smartphone, în ideea de seduce consumatorii din generația millennials.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău