Samsung livrează către Apple ecrane OLED destinate telefoanelor iPhone X

  • 23 Aprilie 2018 17:23
Samsung livrează către Apple ecrane OLED destinate telefoanelor iPhone X

Eforturile Apple pentru atragerea mai multor furnizori în măsură să satisfacă cererea uriașă de ecrane OLED pentru produsele companiei au dat greș, consecințele urmând să fie resimțite mai ales în buzunarul cumpărătorilor.

Potrivit ultimelor estimări, Samsung livrează către Apple ecrane OLED destinate telefoanelor iPhone X la un preț de 97 dolari per bucată, acesta fiind cu siguranță unul dintre cele mai mari tarife din industrie. Însă poziția de negociere cu furnizorul sud-coreean este una fără argumente convingătoare, Samsung fiind până acum singurul furnizor capabil să întrunească cerințele stricte de calitate impuse de Apple, la un volum de producție suficient, informează Go4it

Potrivit informațiilor apărute în publicația The Wall Street Journal, LG continuă să aibă probleme cu fabricarea ecranelor OLED, cauzând dificultăți în respectarea termenelor de livrare. Drept consecință, Apple ar putea reconsidera planurile de selecta compania ca furnizor secundar de ecrane OLED.
 
Informația pare să contrazică zvonuri anterioare, cum că Apple ar fi ales LG ca furnizor de panouri OLED pentru modelul iPhone Plus cu ecran de 6.5”, pregătit de lansare în luna septembrie.
 
Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată foarte curând, producerea următoarei serii de telefoane iPhone trebuind să înceapă nu mai târziu de luna iulie.
 
Sursa: Descopera 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău