Samsung Galaxy Note8 apare într-o broșură oficială

  • 20 August 2017 02:16
Samsung Galaxy Note8 apare într-o broșură oficială

Săptămâna viitoare vom afla toate detaliile despre noul Galaxy Note8 de la Samsung, însă până atunci ne vom mai confrunta cu o serie de leak-uri mai mult sau mai puțin adevărate.

După ce am văzut fotografii cu diverse piese ale telefonului, cu machete ale telefonului și liste de componente hardware, o broșură care prezintă în detaliu telefonul a fost fotografiată, iar imaginile au fost publicate pe internet. Pare să fie o broșură adevărată, iar detaliile confirmă o parte dintre informațiile pe care le știam deja, notează Go4it.

Conform pliantului, noul Galaxy Note8 va fi echipat cu ecranul curbat Infinity Display cu rezoluție QHD+ și diagonală de 6,3”, va integra un stylus S Pen, va beneficia de scanner pentru iris, rezistență la apă și praf, încărcare wireless și va beneficia de un sistem dual camera, cea de-a doua lentilă oferind zoom optic 2X. În rest, camera pare să fie la fel de performantă precum cea de pe Galaxy S8, beneficiind de lentilă f/1.7 și senzor foto de 12 megapixeli.

Câteva noutăți față de informațiile deja disponibile sunt legate de culorile în care va fi disponibil telefonul (auriu și negru), dar și de câteva funții software. Asemeni Galaxy Note7, noul Note8 va oferi posibilitatea de a scrie mesaje pe ecranul telefonului, chiar și când acesta este blocat, în timp ce mesajele scrise pot fi înregistrate în format GIF și trimise către prieteni în mesaje. De asemenea, telefonul va integra funcția Smart Switch, care asigură transferul fotografiilor, contactelor și melodiilor de pe un dispozitiv mai vechi.

Informațiile vin de la publicația Ausdroid, care acoperă știri despre dispozitive echipate cu sistemul de operare Android în Australia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
9
Tue
10
Wed
11
Thu
11
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău