Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

  • 11 Iulie 2013 11:42
Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

Peste 15.000 de titluri, între care 89 de noi apariții editoriale își așteaptă de joi vizitatorii, la complexul Moldexpo, la cea de-a 16-a ediție a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret de la Chișinău.

166 de edituri din 11 țări își prezintă produsele la acest eveniment.

Sute de copii au asediat încă de la deschidere pavilionul unde este oganizat salonul de carte, fascinați de coperțile colorate ale cărților din standuri, cutând cu privirea cele mai interesante titluri.

Chiar dacă nu mai are timp de lectură, președintele Parlamentului, Marian Lupu, sub patronajul căruia se desfășoara ediția din acest an a Salonului, își amintește cu plăcere de pasiunea sa pentru literatură.

Pentru editurile participante la eveniment, Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret este o nouă oportunitate pentru a-și etala oferta editorială și de a încerca să redeschidă apetitul celor mai tineri cititori pentru lectură. Alexandru Solcan, director al filialei din republica Moldova a Editurii Polirom, aflată la a 11 participare la Salon.

Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret rămâne deschis până duminică, putând fi vizitat între orele 9 și 18. Pe lângă standurile de carte, iubitorii de lectură vor avea ocazia să participe la întâlniri cu autori locali, lansări editoriale, conferințe și momente culturale propuse de organizatori pe toată perioada manifestării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău