Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău a fost vizitat de circa 25 de mii de oameni

  • 06 Septembrie 2022 14:47
Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău a fost vizitat de circa 25 de mii de oameni

Peste 25 de mii de oameni au participat și au procurat cărți la prețuri promoționale la cea de-a cincea ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care s-a încheiat duminică la Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, cele 30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului, numărul mare de vizitatori, precum și diversitatea evenimentelor, peste 30 de lansări de carte, au făcut din această ediție una dintre cele mai frumoase de până acum. Ediția din acest an s-a bucurat de Înaltul Patronaj al președinților Republicii Moldova, Maia Sandu, și României, Klaus Iohannis.

Ediția 2022 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău a beneficiat de susținerea financiară a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, a Ministerelor Culturii din România și Republica Moldova, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului. Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Mediacor, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Asociația Editorilor din România.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău