Salonul Felin Internațional București revine la Sala Palatului cu ediția specială „Abecedarul Pisicilor”

  • 14 Septembrie 2022 10:10
Salonul Felin Internațional București revine la Sala Palatului cu ediția specială „Abecedarul Pisicilor”

Peste 200 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București, care va avea loc în zilele de 17-18 septembrie la Sala Palatului.

 
Deschis în ambele zile, între orele 10-18, Salonul Felin SofistiCAT are ca principal punct de atracție competiția “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx și pisica de casă, se arată în comunicat.
 
SofistiCAT - Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat atât de adulți, dar mai ales de copii. 
 
Intrarea este 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru pensionari, iar copiii au acces gratuit.
Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).
Pentru informații suplimentare: [email protected]
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
35,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
31
Sun
31
Mon
32
Tue
33
Wed
31
Arhivă Radio Chișinău