Saakașvili l-a acuzat pe Poroșenko că nu permite partidului său să candideze în alegerile pentru Rada Supremă a Ucrainei

  • 24 Iunie 2019 11:49
Saakașvili l-a acuzat pe Poroșenko că nu permite partidului său să candideze în alegerile pentru Rada Supremă a Ucrainei

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, ex-guvernator al regiunii Odesa, din Ucraina, l-a acuzat pe fostul președinte ucrainean, Petro Poroșenko, și pe apropiații săi aflați în structurile de conducere că nu au admis ca Partidul Mișcarea Noilor Forțe să participe la alegerile parlamentare pentru ocuparea unor mandate în Rada Supremă de la Kiev, scrie Rador.

Saakașvili a făcut acest anunț pe pagina sa de Facebook.
"Serios? Inițial am avut interdicții pentru o lungă durată impuse de Banca Națională a Ucrainei, care este condusă de Poroșenko, apoi, în momentul de față, suntem suspendați de Comisia Electorală Centrală din Ucraina, care a fost numită tot de el (Poroșenko, n.r.)", a scris Saakașvili.

Comisia Electorală Centrală din Ucraina a respins cererea de înregistrare a candidaților din rândul Partidului Mișcarea Noilor Forțe, condusă de Mihail Saakașvili.

Comisia Electorală Centrală din Ucraina a respins cererea depusă de acest partid pe data de 22 iunie. De asemenea, Comisia Electorală Centrală din Ucraina a respins cererea de înscriere în cursa electorală parlamentară a Partidului Comunist din Ucraina.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău