Ruslan Codreanu a anunțat când locatarii blocului din sectorul Râșcani unde a avut loc explozia vor putea reveni în locuințe

  • 26 Noiembrie 2018 16:06
Ruslan Codreanu a anunțat când locatarii blocului din sectorul Râșcani unde a avut loc explozia vor putea reveni în locuințe

Locatarii blocului din sectorul Râșcani unde s-a produs explozia unei butelii de gaz vor putea reveni în apartamentele lor în decurs de două săptămâni, a anunțat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, după ce a vizitat locul tragediei.

„Conform graficului, lucrările trebuiau să fie finalizate până la 20 decembrie, dar, în urma acțiunilor coordonate ale persoanelor responsabile, locatarii, cu excepția celor care trăiesc în 10 cele mai afectate apartamente, se vor putea întoarce acasă cu două săptămâni mai devreme, la începutul lunii decembrie", a spus el.

Potrivi primarului, la momentul actual se instalează placajul între etajele 16 și 17, unde a avut loc explozia, au loc lucrări de reparație în scara blocului, iar situația cu liftul de marfă va fi rezolvată în viitorul apropiat.

Explozia a avut loc în noaptea de 6 octombrie la etajul 16 din cauza unei butelii de gaz. În urma tragediei au murit cinci oameni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău