Rusia va livra Indiei rachete balistice intercontinentale S-400

  • 05 Octombrie 2018 16:15
Rusia va livra Indiei rachete balistice intercontinentale S-400

Rusia și India au semnat contractul privind achiziția și livrarea rachetelor balistice intercontinentale rusești S-400. Joi, 4 octombrie, a debutat vizita oficială de două zile a președintelui rus, Vladimir Putin, în India.

Russia Today transmite că în cadrul acestei vizite sunt programate o serie de convorbiri la nivel înalt, între care convobirile bilaterale ale liderului rus cu premierul Indiei, Narendra Modi, și cu Ram Nath Kovind, președintele Indiei.

Una dintre temele centrale ale dialogului ruso-indian la nivel înalt va fi cooperarea în domeniul militar dintre cele două state. Analiștii politici mai susțin că cei doi lideri, rus și indian, vor examina o serie de aspecte legate de extinderea și dezvoltarea cooperării ruso-indiene în sectoarele energetic și comercial.

"Da! A fost semnat contractul respectiv, în marja vizitei președintelui rus, Vladimir Putin, în India", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, fiind întrebat dacă părțile au semnat contractul privind achiziția și livrarea rachetelor balistice intercontinentale rusești S-400 în India.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău