Rusia și Ucraina fac un nou schimb de corpuri ale soldaților uciși

  • 08 Iunie 2022 18:21
Rusia și Ucraina fac un nou schimb de corpuri ale soldaților uciși

Kievul a anunțat miercuri un nou schimb de corpuri ale soldaților ruși și ucraineni uciși în lupte, printre care și combatanți ucraineni de la oțelăria Azovstal din Mariupol, în timp ce corpurile unor soldați predate Ucrainei la ultimul schimb de acest fel au ajuns la Kiev, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Un nou schimb de corpuri ale militarilor uciși a avut loc. Cincizeci de eroi uciși au fost predați. Dintre cei 50 de apărători ai noștri, 37 sunt eroi de la Azovstal'', a precizat ministerul ucrainean al reintegrării.

Schimbul a avut loc pe linia frontului în regiunea Zaporojie, în estul Ucrainei, ''după formula 50 contra 50'', adaugă același minister, care anunțase săptămâna trecută primul schimb de acest fel, în care cele două tabere și-au predat reciproc corpurile a câte 160 de soldați uciși.

Asociația familiilor luptătorilor de la Azovstal a anunțat în acest timp că au sosit la Kiev corpurile combatanților ucraineni uciși în luptele de la această oțelărie și predate anterior Ucrainei.

Ultimii combatanți ucraineni baricadați în combinatul Azovstal, aproape 2.500, s-au predat trupelor ruse între 16 și 20 mai.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău