Rusia | Câte persoane sunt infectate cu COVID-19, conform ultimului bilanț

  • 14 Martie 2020 18:07
Rusia | Câte persoane sunt infectate cu COVID-19, conform ultimului bilanț

Un nou bilanț al îmbolnăvirilor cu COVID-19 în Rusia arată că numărul cazurilor de infecție cu coronavirusul COVID-19 a crescut, ajungând la 59.

Cetățenii ruși la care a fost confirmată infecția cu noul coronavirus COVID-19, în total, 14 persoane, au vizitat recent state din Uniunea Europeană, în ultimele două săptămâni. Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus COVID-19 a crescut de la 45 până la 59 de cazuri, în ultimele 48 de ore. În absolut toate cele 14 cazuri de infecție cu coronavirus este vorba despre cetățeni ruși care au vizitat state din UE, în ultimele douuă săptămâni, le-a declarat jurnaliștilor sâmbătă, 14 martie, o sursă din cadrul Centrului operativ de control și combatere a coronavirusului din Rusia. Rusia a întreprins noi măsri de combatere a coronavirusului, COVID-19.

"În ultimele 48 de ore, în Rusia au fost înregistrate alte 14 cazuri de infecție cu coronavirus în rândul cetățenilor Federației RuseȘ 9 cazuri noi se înregistrează la Moscova, 1 caz, în regiunea Moscova, 1 caz, la Sankt Petersburg, 2 cazuri, la Kemerovo, 1 caz, în regiunea Kaliningrad", - anunță surse din cadrul centrului, menționând faptul că absolut toți cei infectați au vizitat state în care sunt numeroase cazuri de infecție cu COVID-19.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
30,52
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău