Rusia a atras atenția Republicii Moldova

  • 18 Iunie 2013 19:17
Rusia a atras atenția Republicii Moldova

Acum 3 luni Chișinăul a anunțat Tiraspolul despre intenția de instalare la hotarul administrativ a șase posturi migraționale la care sunt obligați să se înregistreze cetățenii străini care intră în țară prin regiunea transnistreană.

Rusia a atras atenția Moldovei la intenția de a instala posturi migraționale la hotarul administrativ cu regiunea transnistreană, potrivit unui comunicat al Ministerului rus de externe citat de "Infotag" care face referire la întrevederea de marți, 18 iunie, a viceministrului rus de externe Grigori Karasin, cu Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Andrei Galbur.
 
A fost exprimată speranța că aceaste planuri ale Chișinăului nu vor afecta interesele cetățenilor ruși domiciliați în regiune, se spune în comunicat, cu precizarea că la întrevedere au fost abordate și chestiuni de actualitate privind dezvoltarea cooperării ruso-moldovenești.
 
Acum 3 luni Chișinăul a anunțat Tiraspolul despre intenția de instalare la hotarul administrativ a șase posturi migraționale la care sunt obligați să se înregistreze cetățenii străini care intră în țară prin regiunea transnistreană. Aceasta este o măsură de control al migrațiunii și o condiție indispensabilă a Planului de liberalizare a regimului de vize între Republica Moldova și Uniunea Europeană, notează Infotag.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,57 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău