Rusia a atacat cu rachete regiunea Zaporojie și "plănuiește ceva în sud"

  • 30 Noiembrie 2022 13:17
Rusia a atacat cu rachete regiunea Zaporojie și

Oleksandr Starukh, șeful administrației militare regionale Zaporojie a transmis miercuri, 30 noiembrie, pe Telegram, că rușii au atacat cu rachete regiunea Zaporojie în timpul nopții și că a fost lovit un punct de distribuție a gazelor, ceea ce a dus la un incendiu.

Starukh a detaliat că „în Zaporojie, un punct de distribuție a gazelor a fost avariat în urma loviturii unei rachete (probabil S-300), ceea ce a provocat un incendiu. A fost stins rapid, dar trei străzi au rămas fără gaz. Din fericire, nu au fost oameni răniți”, a conchis oficialul ucrainean, scrie Digi24.

Președintele Zelenski a transmis în timpul nopții că, "în pofida pierderilor extrem de mari ale Rusiei, ocupanții încă încearcă să avanseze în regiunea Donețk, să câștige teren în regiunea Lugansk, să se mute în regiunea Harkov". "Ei plănuiesc ceva în sud", a adăugat Volodimir Zelenski.. "Dar rezistăm și - cel mai important - nu permitem inamicului să-și îndeplinească intențiile", a rezumat șeful statului ucrainean.

Guvernul Ucrainei a avertizat populația că în ultimele zile ale lunii noiembrie se așteaptă lovituri puternice cu rachete ale rușilor asupra infrastructurii civile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău