Ronaldinho a refuzat liderul din Premier League

  • 04 Februarie 2016 12:08
Ronaldinho a refuzat liderul din Premier League

Atacantul brazilian Ronaldinho, câștigătorul Balonului de Aur în 2005, a refuzat o ofertă venită din partea actualului lider al campionatului de fotbal al Angliei, Leicester City, informează Agerpres.

Fostul jucător al Barcelonei, care va împlini luna viitoare 36 de ani, a fost contactat de oficialii lui Leicester City prin intermediul fratelui și impresarului său, Roberto de Assis, însă oferta financiară a echipei antrenate de italianul Claudio Ranieri nu l-a convins pe starul sud-american.

Anturajul lui Ronaldinho le-a mulțumit pentru interesul manifestat responsabililor grupării din Leicester, protagonista unui sezon istoric, la doi ani de la revenirea în Premier League.

Brazilianul și-ar putea continua cariera în China, noul El Dorado al fotbalului, unde s-au cheltuit în această iarnă sume uriașe pentru atragerea unor nume cât mai sonore din sportul cu balonul rotund.

Dacă ar fi acceptat oferta lui Leicester City, Ronaldinho avea ocazia să joace în cel mai puternic campionat din Europa, așa cum este considerat cel englez, după ce a mai jucat în Franța (la Paris Saint-Germain), Spania (FC Barcelona) și Italia (AC Milan).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău