România | Zeci de artiști români și străini și zece zile de muzică la Electric Castle

  • 07 Iulie 2021 12:30
România | Zeci de artiști români și străini și zece zile de muzică la Electric Castle

Zeci de artiști din România și din străinătate își așteaptă fanii în cele zece zile ale Festivalului Electric Castle, care va avea loc la Cluj-Napoca și la Bonțida, în perioada 6-15 august, transmite Agerpres.

"Trei zile, șase scene, zeci de artiști pentru primul weekend al EC_Special, toate la castelul Banffy. Sigma și Noisia revin aici, în format DJ Set, iar pentru fanii artiștilor olandezi va fi un moment emoționant: Noisia este la ultimele show-uri după 20 de ani în topul muzicii electronice (...). Ben Bohmer, Eelke Kleijn și Mind Against fac parte din acel grup de artiști pentru care fiecare performance înseamnă o explorare a muzicii electronice (...). Mult mai maturi și atașați stilului care i-a făcut cunoscuți, Dj Marky, un 'veteran' al drum n bass, David Penn sau duo-ul minimalist HVBO completează, alături de alți artiști, lista motivelor pentru care festivalierii sunt așteptați să opteze pentru un sfârșit de săptămână petrecut exclusiv în Bonțida", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

Etapa Bonțida a Electric Castle va fi urmată de etapa Cluj-Napoca.

"Din 9 august, EC_Special se mută în urban, în peste 20 de locații din Cluj-Napoca. Probabil cea mai așteptată scenă, cea din Piața Unirii, va oferi, în fiecare seară, un mix de artiști români și străini din toate zonele muzicale. Golan și The Blaze (DJ set), duo-ul francez cu una dintre cele mai spectaculoase evoluții din ultimii ani în muzica electronică, (...) Asaf Avidan, artistul israelian a cărui notorietate a ajuns atât de puternică încât are videoclipuri regizate de regizorul Wim Wenders, excentrica Aurora, senzația pop a muzicii norvegiene care se oprește la Cluj chiar înaintea turneului ei american, mereu explozibilii Dubioza Kolektiv și una dintre cele mai importante voci ale generației sale, rapperul britanic Slowthai. IAMDDDB (...) și show-ul Elenei Mîndru alături de orchestra Operei Naționale Române Cluj probează că jazz-ul sună la fel de bine în amestec cu hip hop sau muzică simfonică. Șuie Paparude, Subcarpați, Irina Rimes, Alternosfera, Vița de Vie, Coma, CTC și Zdob și Zdub completează afișul celor 7 seri în Piața Unirii", se mai arată în comunicat. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău